Optiek Uniek

Atelier als basis van maatwerk

Ons atelier is – letterlijk – het kloppend hart van Optiek Uniek. We houden eraan om je bril zoveel mogelijk inhouse af te werken. Dat is niet alleen duurzaam, het zorgt er ook voor dat we je heel persoonlijk kunnen helpen.

Oogmetingen

Alles start bij een correcte oogmeting. Het toestel meet op bijna 5.000 punten voor een heel accuraat resultaat. Van kromming over oogoppervlak tot nachtblindheid, elk aspect wordt geavanceerd gemeten.

Oogmetingen

De metingen vormen de basis voor jouw ideale brilglazen. We werken samen met glasfabrikant ZEISS vanwege hun kwalitatief assortiment en het streven naar een CO2-neutrale productie.

Oogmetingen

We slijpen de glazen zelf en matchen ze met jouw gekozen montuur. Onze duurzame machine recupereert en filtert het water zodat er minder kunststof in de leidingen terechtkomt.

Oogmetingen

Wanneer jij jouw bril komt ophalen, stemmen we alles nog even af voor een glashelder resultaat. Wij zijn trots op ons maatwerk, jij op je nieuwe look!

Lenzendragers welkom!

Ook lenzendragers vinden hier hun gading. We meten je ogen zorgvuldig op en adviseren richting de ideale lenzen. Graag een reservebril? Speciaal voor lenzendragers hebben we een reeks zachtere brilglazen.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Kom langs voor een accurate oogmeting en advies over de ideale montuur.