Optiek Uniek

Uniek in elk facet

Optiek Uniek wil een pionier zijn in de brillenwereld. Waar anderen voor massa gaan, kiezen wij voor authentieke kwaliteit met het oog op duurzaamheid. Om van het kiezen van een bril een unieke ervaring te maken, brengen wij bovendien een toegankelijke beleving.

Een persoonlijke aanpak en unieke merken staan bij ons centraal. We gaan heel bewust op zoek naar brillen die anders zijn, zowel qua materiaal of uitstraling. In combinatie met eerlijk advies en een kwalitatieve afwerking in ons atelier creëren we een bril waarmee jij je 100% uniek voelt!

LaurienDeGrande_20221128_111203_web

De visie van Bert

Sinds jongs af draagt Bert een bril. De eerste kennismaking groeide stilaan uit tot een echte brillenpassie en in 2018 studeerde hij af als opticien. Sinds de start van zijn studies deed hij ervaring op in zowel ketens als zelfstandige zaken. Toen het idee van een eigen optiek in Tielt vorm kreeg, besloot Bert het anders aan te pakken.

Vanuit zijn liefde voor de natuur kiest Bert resoluut voor kwaliteit en duurzaamheid, zowel voor de monturen met glazen, voor de apparatuur als bij elk klantencontact. Bij Optiek Uniek ben je altijd welkom voor persoonlijk advies en begeleiding. Nood aan een oogmeting? Geen probleem. Als Bert beschikbaar is, kan hij deze onmiddellijk uitvoeren. Zoniet, maken we een afspraak waarbij we voldoende tijd vrij maken om de nodige metingen uit te voeren.

Welkom bij Optiek Uniek voor een unieke bril mét persoonlijk advies!