Optiek Uniek

Atelier als basis van maatwerk

Ons atelier is het kloppend hart van Optiek Uniek. We zorgen ervoor dat je bril zoveel mogelijk inhouse wordt afgewerkt. Dat is niet alleen duurzaam, het zorgt er ook voor dat we je heel persoonlijk kunnen helpen.

Atelier

Alles start bij een correcte oogmeting. Ons toestel meet op bijna 1.500 punten voor een heel accuraat resultaat. Van kromming over oogoppervlak tot nachtblindheid, elk aspect wordt geavanceerd gemeten. Vervolgens meet Bert verder om je juiste correctie te bekomen. Tenslotte  maken we met onze meetzuil een 3D beeld van het gekozen montuur op je gezicht. Op deze manier zorgen we ervoor dat je glazen perfect aan je montuur, je ogen en je gezicht zijn aangepast.

Atelier

De metingen vormen de basis voor jouw ideale brilglazen. We werken samen met glasfabrikant ZEISS vanwege hun kwalitatief assortiment en hun streven naar een CO2-neutrale productie. ZEISS werd in 1846 opgericht en kan dan ook ogen op jarenlange stielkennis.  Daarnaast blijven ze dankzij hun grote inspanningen in onderzoek en ontwikkeling  de referentie in de markt.

Atelier

We slijpen de glazen zelf en matchen ze met jouw gekozen montuur. Onze duurzame slijpmachine filtert het water om het water voor een volgende slijp te kunnen hergebruiken. Op die manier komt er minder kunststof in het milieu terecht  en wordt het totale (regen)waterverbruik drastisch verminderd. De energie om te slijpen halen we grotendeels uit onze zonnepaneelinstallatie.

Atelier

Wanneer jij jouw bril komt ophalen, stemmen we alles nog even af voor een glashelder resultaat. Wij zijn trots op ons maatwerk, jij op je nieuwe look!

LaurienDeGrande_20221128_111917_web

Lenzendragers welkom!

Ook lenzendragers vinden bij Optiek Uniek hun gading. We meten je ogen zorgvuldig op en adviseren richting de ideale lenzen, hiervoor werken we samen met Lensonline . Graag een reservebril? We staan je graag bij met onze kennis voor de keuze van de juiste glazen.

Op zoek naar een nieuwe bril?

Kom langs voor een accurate oogmeting en advies over de ideale montuur.